Glennis Grace en Afrojack op Songfestival 2020 in Rotterdam

Jan Smit Eurovision Songfestival 2022

Tijdens de aankondiging van de NPO1 talkshow Op1 zagen we in een kort voorstukje Glennis Grace. Zij zal optreden op het Eurovisiesongfestival 2020 als intervalact. Vanochtend werd bekendgemaakt dat Afrojack een groot optreden met orkest zal gaan opvoeren. Glennis heeft eerder in 2005 meegedaan aan het Songfestival. Voor de kenner: Ze deed mee met My Impossible Dream, waarmee ze helaas de finale niet haalde. Nu staat ze wel in de finale, als intervalact. Vanavond bij Op1 (22:20, NPO1) meer hierover.

Afrojack treed op met groot orkest

amen met een speciaal voor het songfestival samengesteld orkest en koor gaat de wereldberoemde DJ Afrojack een optreden verzorgen. Voor dit optreden is door de Orkestkeuken een orkest van jonge musici samengesteld in samenwerking met Codarts Rotterdam en het Koninklijk Conservatorium Den Haag. (bron). Afrojack gaat naar verluidt met 130 man op het podium staan voor zijn act.

Afrojack en Glennis samen?

Het is nog onduidelijk of Glennis en Afrojack samen een optreden gaat verzorgen. Vanmiddag werd er in Veronica Inisde gemeld dat Afrojack een duo-optreden aan het voorbereiden was.

Glennis in 2005

In 2005 deed Glennis Grace zelf mee aan het ESF.

Afrojack is wereldberoemd en scoort hit na hit.

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie