Evgenya Redko trekt zich terug uit de tweede halve finale van Pabandom is naujo! 2020

Binnenkort vindt de tweede halve finale plaats in de Litouwse show Padandom is Naujo! 2020; de zoektocht naar de nieuwe songfestivalinzending voor Litouwen. De vorige halve finale werd gewonnen door Aistė Pilvelytė, The Roop, KaYra en Rūta Loop. Enkele uren na deze eerste halve finale kwam zangeres Evgenya Redko met het nieuws dat ze wegens medische redenen niet op zal treden.

Evgenya Redko wegens medische reden afwezig

De zangeres was favoriet bij veel fans. Zij vinden het dan ook jammer dat de zangeres niet op zal treden met haar nummer Far. Ze heeft zondag onthuld dat ze vanwege een medische aandoening niet in staat zal zijn om op te treden.

Beluister het nummer Far

Hieronder kun je het nummer Far beluisteren

Het nieuws op Instagram

Via haar persoonlijke Instagram-account deed ze haar mededeling.

https://www.instagram.com/p/B8Ei368A6Bh/

Vrij vertaald

Het is triest maar ik moet me terugtrekken uit de Eurovisie-wedstrijd. Ik heb mijn best gedaan om de ziekte te doorstaan, ik heb de eerste Eurovisie-screening niet opgegeven! Het is jammer, maar deze keer zeiden het lichaam en de artsen STOP. Ik heb een staat bereikt waar ik fysiek er niet overheen kan komen. Ik wil iedereen bedanken voor hun warme en krachtige steun en voor degenen die gezondheid wensen! Ik weet dat rust en een juiste behandeling mijn deel zullen doen en ik hoop snel weer op de been te komen en vooruit te gaan!

En voor Eurovisie ben ik zo blij dat we dit jaar zoveel sterke artiesten hebben die het waard zijn om naar Rotterdam te reizen en de talenten om Litouwen beroemd te maken! Ik wens iedereen het beste! ❤️

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie