Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga op Netflix

Eurovision Song Contest_ The Story of Fire Saga op Netflix

Op 26 juni komt een Amerikaanse komedie uit op Netflix. Deze komedie gaat over het Eurovisiesongfestival en heeft de titel Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga. De film volgt de IJslandse zangers Lars Erickssong en Sigrit Ericksdottir terwijl ze de kans krijgen om hun land te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. The Story of Fire Sage is geregisseerd door David Dobkin, geschreven door Andrew Steele en Will Ferrell en met in de hoofdrollen Ferrell, Rachel McAdams, Pierce Brosnan, Dan Stevens en Demi Lovato.

Het verhaal van de Netflix Songfestival film

Lars (Will Ferrell) is de zoon van het personage Erick (Pierce Brosnan), een norse IJslandse visser. Lars en Sigrit (Rachel McAdams) vormen samen met zangduo Fire Sage. Ze wonen in het IJslandse dorpje Húsavik, wat ook echt bestaat. De film beschrijft hun reis naar het Eurovisiesongfestival, waar ze zich eerst nog moeten kwalificeren via de nationale IJslandse finale genaamd Söngvakeppnin.

Volcano Man

In de film probeert het stel zich te kwalificeren voor het Songfestival met het nummer Volcano Man. Netflix heeft al een preview van het nummer vrijgegeven.

Cast van de Eurovisiesongfestival komedie op Netflix

De cast bestaat van de slapstickkomedie bestaat uit veel bekende mensen. Will Ferrell is een bekende Amerikaanse acteur, komiek, producer en schrijver. Rachel McAdams is een Canadese actrice die haar doorbraak kende in de film Mean Girls. Pierce Brosnan zou je kunnen kennen als 007. Hij speelde in meerdere succesvolle James Bond films. Demi Lovato is een hele bekende zangeres en actrice die je onder andere zou kunnen kennen van  Camp Rock en haar werk voor Disney Channel. De volledige cast van Songfestivalfilm op Netflix is als volgt:

  • Will Ferrell als Lars Erickssong
  • Rachel McAdams als Sigrit Ericksdottir
  • Pierce Brosnan als Erick Erickssong
  • Dan Stevens als Alexander Lemtov
  • Demi Lovato als Katiana
  • Graham Norton als zichzelf
  • Ólafur Darri Ólafsson als Neils Brongus
  • Björn Hlynur Haraldsson
  • Nína Dögg Filippusdóttir
  • Jóhannes Haukur Jóhannesson als Johans

Wanneer kun je het kijken op Netflix?

De release staat gepland op 26 juni 2020 op Netflix. Je kan nu al in je Netflix-account aangeven dat je een melding wilt ontvangen als de film online staat. Dat doe je via deze link.

Release uitgesteld wegens het coronavirus

De film zou eigenlijk uitkomen in mei 2020, samen met het Eurovisie Songfestival 2020, maar de release werd vertraagd vanwege de COVID-19-pandemie. De film wordt op 26 juni 2020 op Netflix uitgebracht.

Veelgestelde vragen over de Netflix songfestival film

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga op Netflix zal wellicht een aantal vragen oproepen bij de songfestivalfans. Hieronder een aantal vragen en antwoorden over deze Netflix film.

?Is “Eurovision Song Contest: The Story of Fire” een documentaire?

Nee, het is absoluut geen doco. Het is een komedie film in het genre slapstickkomedie.

?‍??‍?Wie spelen de hoofdrollen in de songfestival-film?

De hoofdrollen zijn voor Will Ferrell, Rachel Mcadams en Pierce Brosnan. Daarnaast zijn er nog veel bekende acteurs, actrices en bekende personen gestrikt voor deze komediefilm over het songfestival.

?Waar speelt de film zich af?

De film gaat over een zangduo woonachtig in het IJslandse dorpje Húsavik. Dit is een bestaand dorpje in het noorden van IJsland.

?Wie registeert de Eurovisiesongfestival film op Netflix?

David Dobkin is de regisseur van deze komedie. Je zou hem kunnen kennen van Clay Pigeons , Shanghai Knights , Wedding Crashers en The Judge .

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie