Blas Cantó – Universo | Songfestival 2020 | Spanje

Blas Canto Spanje 2021

Op 30 januari 2020 is het songfestivallied van Spanje uitgekomen. Blas Cantó gaat met Universo een gooi doen naar de songfestivalwinst. Omroep RTVE onthulde de inzending op donderdag om 10 uur op de eigen website. Ook werd de videoclip van het nummer onthuld. Beluister het nummer van Spanje aan het Songfestival 2020 hier!

Blas Cantó – Universo

Officiële videoclip van het nummer “Universe” waarmee Blas Cantó Spanje zal vertegenwoordigen op het Eurovision 2020-festival in Rotterdam. Het lied werd in de eerste 45 minuten al meer dan 10.000 keer bekeken via YouTube. Beluister het Spaanstalige lied hieronder:

Meer weten over Blas?

Wij schrijven per bevestigde deelnemer aan het songfestival 2020 een uitgebreide blog met daarin alles wat je wilt weten over de artiest. Bekijk de blog over Blas Cantó hier!

Universo belangrijk voor de zanger

Spanje heeft het nummer intern gekozen uit een lange lijst van meer dan 45 artiesten en nummers. Het nummer is geschreven tijdens een reis naar Schotland. Onder andere Dan Hammond, die al eerder aan songfestivalmuziek werkte, heeft meegeholpen aan het nummer. De titel is niet willekeurig gekozen, het Universo is enorm belangrijk voor de zanger. Hij heeft het universum dan ook vaak bedankt voor zijn succes.

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie