Tweede ronde tickets uitverkocht | Zet tickets op naam voor 11 februari 23:59

Tweede ronde songfestival kaarten uitverkocht

Net als de vorige keer zijn de tickets deze keer weer snel uitverkocht. Vandaag om 12:00 ging de tweede ronde tickets in de verkoop. Wie een kaartje heeft kunnen bemachtigen, dient deze tussen 4 februari 12:00 tot en met 11 februari 23:59 te personaliseren. Wie zijn kaartje(s) niet op naam zet, kan het songfestival niet bezoeken De tickets worden dan geannuleerd en het geld wordt teruggestort, minus een kleine bijdrage aan de administratie. Geen kaartje? Dan kun je nog kaartjes kopen in één ronde, eind maart. De definitieve datum is nog onbekend.

Kaartverkoop weer hard gegaan

Om 12:00 op 30 januari 2020 werden alle mensen die voor 12:00 aanwezig waren op een willekeurige plek neergezet in de wachtrij. Volgens Songfestival.nl stonden er zo’n 80.000 mensen in de digitale wachtrijen. Al snel plaatste de organisatie de eerste update:

“Het is erg druk! 80% van de mensen staat op dit moment in de rij voor de drie Grand Final shows. Tip: er zijn in totaal 9 shows, dus spreid je kansen!”

De meeste mensen wilden een ticket kopen voor de grote finale. Hierdoor gingen wel veel mensen met lege handen naar huis. Al snel kwam de tweede update:

Alle LIVE shows zijn uitverkocht (Grand Final, 1e Semi-Final, 2e Semi-Final). Kaarten voor de Jury Shows en Family Shows worden nog verkocht. Blijf dus in de wachtrij staan!

De populaire shows waren wederom weer snel verkocht. Kaarten voor de overige shows waren nog wel beschikbaar, maar ook niet voor lang. Al snel volgde de laatste update:

“Alle kaarten van de tweede verkoopronde zijn uitverkocht.”

Songfestivaltickets tweede ronde uitverkocht

Songfestivaltickets op naam zetten

Voor de gelukkigen die wel een ticket hebben gekregen: vergeet deze niet op naam te zetten. Dit kan vanaf 4 februari 12:00 uur t/m 11 februari 23:59 uur. Let op! Indien je niet voor 11 februari 23:59 uur je tickets op naam hebt gezet, zijn de tickets niet meer geldig. Je ontvangt een mail over hoe dit werkt. Nog niet gehad? Wees gerust, de mail komt er aan! Het kan soms even duren.

Een digitale knuffel van de Songfestivalbaas.

Geen kaartje? EurovisionInConcert een leuke optie!

Mr. Songfestival, Cornald Maas heeft helemaal gelijk!

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie