Winactie Songfestivalnieuws.nl

Winactie

Voor onze bezoekers en Facebookfans houden we een hele leuke winactie. Je maakt kans op één van de 6 Bol.com cadeaubonnen. Vijf cadeaubonnen hebben een waarde van 20 euro, één hoofdprijs heeft een waarde van 50 euro.

Het Facebookbericht

Hieronder zie je het Facebookbericht waar het allemaal om gaat:

Hoe doe je mee?

Wat geven we weg:

  • 1 Bol.com cadeaubon van €50.
  • 5 Bol.com cadeaubonnen van €20

Voorwaarden en disclaimer

  • Deze actie loopt tot en met 16 februari 2020 en sluit die dag om 12:00. Wij kiezen in de middag van 16 februari 2020 de 6 winnaars!
  • Je maakt met een topfan-badge dubbel zoveel kans, omdat we je naam twee keer in ons ‘random winnaar-kiezer’ programma stoppen!
  • De cadeaubon wordt verzonden via e-mail
  • We hebben gekozen om in totaal 6 cadeaubonnen uit te delen, omdat we het liefst 6 mensen blij maken in plaats van één.
  • Wij hebben het recht om de voorwaarden te wijzigen
  • Bij fraude wordt je uitgesloten van deelname

Deze actie is van Songfestivalnieuws.nl; een fanpagina en Eurovisiesongfestival nieuwswebsite. Wij zijn niet van de organisatie of van Bol.com. Deze actie komt van onszelf af en niet van de organisatie, Bol.com of Facebook. Wij betalen de winactie dan ook uit eigen zak.

Topfans twee keer zoveel kans

Mensen die een topfan-button hebben naast hun naam op onze Facebookpagina maken dubbel zoveel kans! Topfan van Songfestivalnieuws kun je worden door heel actief te zijn op onze Facebookpagina.

Hoe krijg je de badge? Post, reageer, vind leuk, deel, volg, tag en nodig vrienden uit om de pagina leuk te vinden!

De badge wordt door Facebook zelf aan jouw naam gekoppeld. Wij kunnen je dus zelf geen badge geven. Facebook bepaalt dit volledig zelf!

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie