9 artiesten nog in de race voorronde Letland ESF 2020

Vandaag heeft Letland de volgorde van de 9 artiesten bekendgemaakt voor de nationale finale voor het Eurovisiesongfestival 2020 in Rotterdam. Deze selectie heet ‘Supernova 2020’. Ook zijn de hosts voor de finale, die op 8 februari 2020 in de Letse hoofdstad Riga plaatsvindt, bekendgemaakt. Hieronder zie je de lijst met deelnemers en liedjes. Wie gaat er naar Rotterdam toe met zijn of haar nummer?

Supernova 2020 Letland

Supernova 2020 wordt gehost door Ketija Šēnberga, Toms Grēviņš en Beta Beidz. Dit is de 4e keer dat tv-presentatoren Toms Grēviņš en Ketija Šēnberga samen Supernova organiseren. Dit jaar maakt de vlogger en social media-influencer Beta Beidz zijn debuut op het nationale liedjesfestijn.

De nummers en artiesten op een rij

De negen inzendingen die tegen elkaar gaan strijden in de finale. De loting – waarin werd bepaald in welke volgorde de nummers gaan optreden – werd tijdens het Letse ochtendnieuws gehouden door producent Ilze Jansone en gastheer Ketija Šēnberga.

  1. Seleste – Like Me
  2. DRIKSNA – Stay
  3. Katrīna Bindere – I Will Break Your Heart
  4. Edgars Kreilis – Tridymite
  5. Katrīna Dimanta – Heart Beats
  6. Miks Dukurs – I’m Falling For You
  7. ANNNA – Polyester
  8. Bad Habits – Sail With You
  9. Samanta Tīna – Still Breathing

Letland en de nationale selectie

Het is de 21ste keer dat Letland deelneemt aan het Eurovisie Songfestival en de 6e keer dat de deelnemers strijden om het recht om Letland te vertegenwoordigen via Supernova

Beluister de nummers

Hieronder kun je de inzendingen die bekend zijn beluisteren

Seleste – Like Me

DRIKSNA – Stay

Katrīna Bindere – I Will Break Your Heart

Edgars Kreilis – Tridymite

Katrīna Dimanta – Heart Beats

Miks Dukurs – I’m Falling For You

ANNNA – Polyester

Bad Habits – Sail With You

Samanta Tīna – Still Breathing

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie