Vincent Bueno zingt Alive voor Oostenrijk op ESF 2020

Vincent Bueno Oostenrijk

Vincent Bueno werd al eerder uitgekozen als artiest voor Oostenrijk op het Eurovisiesongfestival. Vandaag is bekendgemaakt dat hij het nummer Alive gaat zingen. De Oostenrijkse-Filipijnse artiest werd intern geselecteerd door de publieke Oostenrijkse omroep ORF. Vandaag ging zijn nummer Alive in première op Ö3-Wecker” on Ö3 Hitradio. Beluister het nummer!

Vincent Bueno – Alive beluisteren

Hieronder kun je officiële clip bekijken en het nummer van Oostenrijk op het Songfestival 2020 beluisteren! Hij gaat het lied zingen in de eerste helft van de tweede halve finale van het songfestival.

Over het nummer

Het nummer Alive , geschreven door Vincent Bueno, is een R&B en funk nummer, en gaat over het bevrijden en tot leven komen door je ego achter te laten. Het nummer ondergaat een verandering in zowel inhoud als muziek tot het samenkomt in de slotverklaring: “Alive again”.

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie