Vasil gaat het nummer “YOU” zingen op het Songfestival 2020

Vasil noord macedonië songfestival

Al eerder werd bekend dat Vasil de artiest voor Noord-Macedonië op het Eurovisiesongfestival 2020 is. Gisteren werd onthuld dat hij het nummer You gaat zingen op het liedjesfestijn. De onthulling werd gedaan door de zanger zelf op Instagram. Bekijk hieronder zijn bericht.

Vasil Garvanliev zingt You

Het nummer zelf wordt pas op een later tijdstip bekendgemaakt. Vooralsnog moeten we het doen met de artiest en de titel van het nummer. De muziek is van Nevena Neskoska . Ze is een Macedonische componist en producent die werd geboren in de Macedonische stad Ohrid. Ze groeide echter op in Chicago. Nevena studeerde songwriting aan het Berklee College of Music. Ze draagt ​​ook bij aan de songtekst van het nummer, samen met Kalina Neskoska en Alice Schroeder.

Aankondiging via Instagram

https://www.instagram.com/p/B8jRA0oBw5R/?utm_source=ig_embed

Alleen titel bekend

Sommige fans reageren niet al te enthousiast op dit soort nieuws. Meerdere artiesten en omroepen maken de artiest, titels van het nummer en het lied in drie (soms wel meer) stappen bekend. Sommige mensen willen gewoon het hele lied horen. Wellicht dat de omroepen dit doen om een hype te creëren rondom de artiest en het nummer. Soms lukt dat, soms lijkt dit enige irritatie op te wekken.

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie