NikkieTutorials (Nikkie de Jager) online Songfestival 2020 host!

Wij voorspelden het al eerder via onder andere onze Facebookpagina, maar het is nu officieel: NikkieTutorials krijgt een rol tijdens het songfestival 2020! Ze zal online-host worden van het evenement. Zij zal verslag doen van het evenement via de internationale online kanalen van het liedjesfestijn. Daarnaast gaat ze een speciale serie op YouTube maken met de artiesten. Ook doet ze verslag vanaf de red carpet tijdens de openingsceremonie. Daarnaast speelt de grootste Nederlandse internetster van het moment een rol tijdens de twee halve finales en de Grand Final! Wij kunnen in ieder geval niet wachten. Wat een geweldige keuze!

Wie is NikkieTutorials?

NikkieTutorials – echte naam Nikkie de Jager – is ’s werelds meest invloedrijke schoonheidsvlogger. Ze heeft 13 miljoen abonnees op YouTube en bijna 14 miljoen volgers op Instagram verzameld. Ze is zo goed in haar ambacht dat beroemdheden uit de A-lijst, waaronder Lady Gaga, Kim Kardashian en Jessie J, haar allemaal hebben opgeroepen om hen eens onder handen te nemen.

Reactie van Sietse Bakker

Sietse is de grote Songfestival-baas Nederland.

“Iedereen kent Nikkie, Nikkie kent iedereen. Ze is ónze internationale internetster en daar zijn we trots op! Daarnaast is Nikkie een songfestivalfan van het eerste uur en wordt ze door de trouwe songfestivalfans gezien als iemand die niet mag ontbreken tijdens deze editie van het Eurovisie Songfestival.” Bron

Aankondiging in een video

Nikkie kondigt het nieuws ook nog eens zelf aan, samen met niemand naders dan de winnaar van vorig jaar, Duncan. Bekijk hieronder de aankondiging van Nikkie via haar Instagram.

https://www.instagram.com/p/B8ZNTQ4Jn5_/

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie