Måns Zelmerlöw en Jon Ola Sand onderdeel nationale finale Australië

Twee hele bekende namen in de songfestivalwereld zullen een rol krijgen tijdens de nationale voorronde van Australië voor het ESF2020. Måns Zelmerlöw en Jon Ola Sand zullen aanwezig zijn tijdens de finale in Australië genaamd: “Australia: Eurovision Decides

Breaking: Montaigne zal optreden namens Australië op Songfestival 2020

Måns Zelmerlöw zal zingen en is jurylid

Mans zal ook deel uitmaken van het Eurovisie: Australia: Eurovision Decides  jury, waar hij wordt bijgestaan ​​door niemand minder dan de Jon Ola Sand (ESC Executive Supervisor) en Kate-Miller Heidke (Australië 2019).

De finale van Australia Eurovision Decides

Dami Im (Australië 2016) en Kate Miller Heidke (Australië 2019) treden ook op tijdens de show. De Australische nationale finale 2020 staat gepland op zaterdag 8 februari en vind plaats aan de Gold Coast. In totaal zullen er tien acts strijden om het felbegeerde ticket naar het Eurovisiesongfestival 2020 in Rotterdam. De show wordt gehost door Joel Creasy en Myf Warhurst.

Reactie van Måns

Måns Zelmerlöw zegt:

Ik ben zo opgewonden om terug te keren naar mijn favoriete land om op te treden en om een ​​gastjury te zijn op de Nationale Eurovisie-selectieshow!

Australië heeft geweldige liedjes ingestuurd sinds ze toetraden tot het Eurovisie Songfestival en ik denk dat 2020 HET jaar zou kunnen zijn.

Ik zing misschien een lijn of twee uit mijn winnende nummer uit 2015 en uit mijn nieuwste single, Walk with Me, met de prachtige Dami Im. Ik kan niet wachten om jullie allemaal te zien!

Reactie Jon Ola Sand

Jon Ola Sand (ESC Executive Producer) zegt:

Ik ben erg blij dat ik Down Under ben en een deel van Australia decides dit jaar.

Sinds de eerste deelname aan 2015, heeft SBS een enorme bijdrage geleverd aan het succes van het Eurovisie Songfestival.

Hun uitstekende nationale selectieshow, waarin het beste zangtalent van het land wordt getoond, onderstreept SBS en de plaats van Australië als gewaardeerde leden van de Eurovisie-familie.

Op Instagram

De aankondiging werd ook door de nieuwswebsites ESCToday overgenomen.

https://www.instagram.com/p/B7p0J4YCFvB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie