Jeangu Macrooy zingt Grow op Songfestival 2020

jeangu-macrooy-amsterdam-2020-copyright-anton-corbijn-06

Eigenlijk zou het songfestivalnummer van Nederland pas vanavond in De Wereld Draait Door gezongen worden, maar het nummer Grow al gelekt. “Geen standaard radioliedje van couplet refrein couplet refrein. Een heel persoonlijk nummer”, zegt Radio 2-dj Bart Arens. Grow van Jeangu Macrooy is via Apple Music eerder dan verwacht naar buiten gekomen. De ene persoon vindt het nummer prachtig, de ander ziet er een plaspauzemoment in tijdens het songfestival.

Grow – Jeangu Macrooy beluisteren?

Dat kan bij de NOS via deze link.

Wanneer zingt Jeangu het nummer voor het eerst?

Jeangu zal vanavond, 4 maart 2020, vanaf 19:00 het nummer zingen bij De Wereld Draait Door. Ook gaat het nummer en video officieel vanaf 19:15 in première via de officiële YouTube van Eurovision.

Hoe reageren de bookmakers?

Toen Jeangu voor het eerst werd aangekondigd als artiest namens Nederland, reageerden de bookmakers niet echt. Nederland bleef rond plek 20 tot 24 hangen. Na het lekken van het nummer Grow is Nederland naar plek 16 gestegen. Geen enorme stijging vooralsnog, maar wie weet is dat na de officiële première anders!

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie