Hét cadeau voor de songfestival fan: Eurovisie Songfestival Spel

Ben of ken jij een grote songfestival fan? Dan is het Eurovisie Songfestival spel echt een leuke aankoop! “Creëer je eigen Songfestival! Doe met je eigen inzending mee met het Songfestival en probeer zo veel mogelijk punten te scoren. Test je kennis, bereid je eigen optreden voor en neem deel aan het meest populaire Songfestival! Ontvang jij die 12 punten?”

Nu in de aanbieding!

De adviesprijs van het spel is €24,99. We hebben een geweldige aanbieding gevonden. Het spel in de aanbieding voor slechts €14,99. Je bespaart dus 40%.

[button color=”pink” size=”big” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://www.songfestivalnieuws.nl/korting/bordspel”]Bekijk de aanbieding[/button]

Hoe werkt het spel?

In de onderstaande video kun je een uitleg van het spel bekijken. Het spel wordt hier weergeven in het Engels, maar via de aanbieding bij Bol.com bestel je natuurlijk gewoon de Nederlandse versie! Deze video is meer om een idee te krijgen van hoe het spel werkt! ?

Is het een moeilijk spel?

Het spel is ontzettend leuk, maar je moet wel een klein beetje fan zijn van het songfestival. Je krijgt namelijk vragen over recente acts, maar ook over optredens uit het verleden. Door je vragen te beantwoorden stel je een eigen optreden samen. Wij vinden het spel niet heel moeilijk, maar kunnen begrijpen dat mensen die niet veel kennis hebben van het songfestival het een uitdagend spel vinden. Ben jij een fan? Dan is het een geweldig spel!

Productspecificaties

De uitgever van het spel geeft de volgende specificaties mee aan het spel

  • Aanbevolen leeftijd: 12 – 99 jaar
  • Aantal spelers: 2 tot 6 spelers
  • Speeltijd: 60 minuten
  • Spelsoort: Partyspel
  • Taal: Nederlands
  • Taal handleiding: Nederlands

Bezorgopties

Bestel je de aanbieding via deze link, dan kun je kiezen uit zeer veel bezorgopties.

  • Vandaag nog in huis (bestel doordeweeks voor 14:00, bezorging tussen 18:00 en 22:00)
  • Doordeweeks ook ’s avonds in huis
  • Ook zondag in huis (bestel voor za 23:59)

Sponsor: https://www.sporthorloge365.nl/verschillen-tussen-een-sporthorloge-activity-tracker-en-smart-watch-op-een-rij/

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie