Eneco Nationaal Partner Eurovisiesongfestival 2020

ENECO Songfestival

De duurzame Nederlandse energieonderneming heeft zich naast de BankGiro Loterij, Corendon en KPN, verbonden aan het Songfestival in 2020. Dit maakte de organisatie via songfestival.nl bekend. Het partnerschap sluit aan bij de andere samenwerkingsverbanden van de energieonderneming, aldus Hans Peter, Chief Customer Officer van het bedrijf. Sietse Bakker ziet het als een belangrijke stap richting een zo duurzaam mogelijk feest. Leuk detail: Rotterdam is de thuisstad van de energieonderneming Eneco. De officiële aankondiging lees je hier.

Reactie Hans Peters (Eneco)

Chief Customer Officer

Dankzij onze samenwerking met de luchthavens van Amsterdam en Rotterdam en met de vervoerders NS en RET leveren we al groene stroom aan de terminals, treinen, trams, elektrische bussen en metro’s. Daardoor kunnen de bezoekers van het Eurovisie Songfestival op een duurzame manier van en naar Rotterdam reizen. Ook het muziekspektakel zelf draait straks op groene stroom, mede dankzij de 3.000 zonnepanelen die we de komende maanden op het dak van Rotterdam Ahoy gaan installeren.

Hans Peters – januari 2020

Reactie Sietse Bakker (ESF NL)

Grote baas Songfestival / Executive Producer Event van het Eurovisie Songfestival 2020

Deze samenwerking met Eneco is voor ons een belangrijke stap richting het realiseren van een onvergetelijk en zo duurzaam mogelijk Eurovisie Songfestival 2020. We hebben er alle vertrouwen in dat deze samenwerking ons evenement de positieve energie geeft die we van Eneco gewend zijn.

Sietse Bakker – januari 2020

Duurzaamheid en Eneco

Eneco heeft al een geruime tijd de focus op duurzaamheid. Zo kun je bij het bedrijf kiezen uit wind- of zonne-energie. Twee duurzame bronnen die nooit opraken én ons milieu niet belasten. Ook gas van Eneco kan gecompenseerd worden door klanten middels Eneco CO₂-GecompenseerdGas. Meer lezen over de duurzaamheid kan hier. Wist je dat het bedrijf al sinds 2007 bezig is met het ontwikkelen van duurzame projecten?

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie