Corendon tweede partner voor ESF 2020 (Songfestival vliegtuig) ?

Nationale partner Corendon

Eerder werd al bekendgemaakt dat de BankGiro loterij partner is van het Eurovisiesongfestival 2020. Vandaag werd aangekondigd op Songfestival.nl dat de touroperator Corendon de tweede nationale partner voor het Songfestival 2020 is. De touroperator gaat de komende maanden leuke acties houden in België en Nederland. Klanten van Corendon kunnen bijvoorbeeld tickets winnen voor het liedjesfestijn in Rotterdam.

Songfestival vliegtuig

Natuurlijk pakt Corendon groots uit. Er komt zelfs een heus Eurovisie Songfestival 2020 vliegtuig! Eén van de toestellen van het bedrijf wordt namelijk omgedoopt. Hiermee is ook meteen duidelijk dat niet alleen de touroperator Corendon meedoet, maar ook Corendon Dutch Airlines.

Wat zegt Corendon

“Corendon is één van de officiële nationale partners van het Eurovisie Songfestival 2020 in Nederland en België. Met meer dan 180 miljoen kijkers is het wereldwijd het grootste live event. Wij organiseren de komende maanden verschillende acties in Nederland en België waarbij jij als klant tickets kunt winnen voor de Eurovisie Weken en de finalerondes tijdens het Eurovisie Songfestival in Rotterdam in mei 2020.” Bron: https://www.corendon.nl/eurovision

Verder vindt het bedrijf dat het thema Open Up goed past bij de organisatie. Corendon is namelijk zeer divers. Door de reizen naar verschillende die het bedrijf aanbiedt, maakt men kennis met andere visies en meningen.

Wat voor acties komen er?

Inhoudelijk is er nog niets bekend over de acties. Wil je op de hoogte blijven dan kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief of de sociale mediakanalen in de gaten houden.

https://www.instagram.com/p/B7lpxaYDqBa/
https://www.facebook.com/corendonvliegvakanties/photos/a.446066173077/10155911506203078/?type=3&theater
Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.